fbpx

Ride in style!

Hard enduro

 

Hard enduro

Om het volledige enduro gevoel te breiken is dit jouw pakket!! Kei hard rijden voor de ultieme uitdaging. We leggen de lat hier wat hoger en zoeken moeilijkere routes op en we gaan wat verder van huis. Flinke klims, rotspartijen, dicht begroeide Eucalypthus wouden en steile singletracks! 

7 nachten, 4 ritten (of nog een bij te boeken 5de rit). Inclusief zijn; Verblijf, ontbijt en dinner, enduro motor, brandstof en gids. Exclusief zijn dranken en lunch.

Extra opties; Vliegveld transfers, bescherming, boots en zelfs surfen… Extra dag (vijfde) rijden voor €240,- (ook weer incl. brandstof en guiding)

€1449,-

Reis-en annuleringsverzekeringen en ziektekosten en zijn niet inbegrepen en dienen door de boeker van tevoren afgesloten te worden. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Enduro Santa Cruz is niet aansprakelijk
voor eventuele schade aan persoon of privé materiaal van deelnemers, evenals diefstal
van dit materiaal. Natuurlijk zijn onze motoren volledig verzekerd en is er zelfs een extra verzekering voor schade ter plaatse af te sluiten. Volledige informatie is te vinden in onze Algemene voorwaarden.