fbpx

Ride in style!

Enduro Santa Cruz

Wat we aanbieden ...

Zoek

Inchecken

Uitchecken

Volwassenen:

Kinderen:

Onze pakketten

Try-out

Enduro

Endurance

Hard enduro

Eigen Motor

Try-out

Enduro

Endurance

Hard enduro

Eigen Motor

Boek nu je Enduro belevenis en klik op een van bovenstaande mogelijkheden

Samen met de gids wordt er elke dag besproken wat we die dag gaan doen en wat je te verwachten hebt. Natuurlijk wordt er ook besproken wat de ervaring en niveau is van de verschillende coureurs. Waar de gids dan rekening mee kan houden waar we gaat rijden. Alles is mogelijk, Van echte beginner tot ervaren motorcross crack.

In onze “achtertuin” hebben we keuzes uit, brede zandpaden, rijden door Eucalyptus wouden, single tracks en flinke klims allen met verschillende ondergronden om zo het volledige enduro gevoel te krijgen.

Eventuele extra opties om bij te boeken zijn:

  • Vliegveld transfers  €75,-
  • Bescherming    € 25,- p.d.
  • (Bodyarmor, kneeprotectors, broek, shirt, handschoenen en helm)
  • Boots € 15,- p.d.
  • Surfen € 40,-  2 uur les.
  • (incl. Wetsuit en surfboard)
  • Extra dag rijden €240,-  (incl. gids)

Bekijk de verschillende opties die wij je te bieden hebben hierboven. Mocht het zijn dat de vakantie die jij voor ogen had er niet bij zit of heb je speciale wensen. Contacteer ons dan even met jouw speciale wensen of vragen zodat wij een op maat gemaakte vakantie voor je kunnen organiseren!   Contact…

Je kan ook bellen (+351 91 56 01 007) of stuur een bericht via whassapp (+351 92 66 70 216)

Een van onze motoren, husqvarna 350 enduro 2018

Omdat ons motoren park nog beperkt is kunnen we maar een beperkt aantal gasten/rijders voorzien van een motor. Dit geeft wel dat we in kleine groepjes rijden en zo het rij plezier vergroten, geen lange wachttijden dus! Maximale hoeveelheid is 4 personen. Daarnaaast vragen we een borg van €500,- per motor om de eventuele schade te kunnen verrekenen.

Reis-en annuleringsverzekeringen en ziektekosten en zijn niet inbegrepen en dienen door de boeker van tevoren afgesloten te worden. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Santa Cruz Surfhouse is niet aansprakelijk
voor eventuele schade aan persoon of privé materiaal van deelnemers, evenals diefstal
van dit materiaal. Natuurlijk zijn onze motoren volledig verzekerd en is er zelfs een extra verzekering voor schade ter plaatse af te sluiten. Volledige informatie is te vinden in onze Algemene voorwaarden.