fbpx

Ride in style!

Womens Only Enduro Week

Van 20 t/m 27 maart

"WOW"

Womens Only (Enduro) Week

Speciaal voor jullie, hebben we de eerste editie van de Santa Cruizin Womens Only Week of in het kort “de WOW”, georganiseerd.

Wij vinden dat het eens tijd wordt, dat in deze (mannen) sport, de dames in de spotlight gezet worden. Binnen deze tak van sport zijn jullie namelijk een snel groeiende groep. Hoe te gek is het om met eensgezinde dames, een week in Portugal door te brengen en samen heerlijk te rijden?! Een week vol motoren, rijden langs de oceaan, door de eucalyptus wouden, steile klimmen en dat allemaal op verschillende ondergronden van los zand tot mooie rotspartijen.

Santa Cruz ligt midden in het gebied rondom Torres Vedras, waar al meerdere internationale wedstrijden werden gereden. De enige man die je deze week gaat zien is de gids, die dagelijks een route uitgestippeld heeft, divers en voor ieder niveau. Iedere route weer met haar eigen karakter, challenges, fantastische uitzichten en mooie natuur.

Je verblijft in een van de 4 kamers in ons traditioneel Portugees huis met de 7 anderen. Dit betekent dat de hele accomodatie tot jullie beschikking staat, zodat er direct een fijne groepssfeer ontstaat en je kan genieten van alle privacy.

Elke ochtend begin je de dag met een stevig ontbijt in buffetvorm. Bij terugkomst van een heerlijke dag rijden, staat er een heerlijke maaltijd en een koud drankje voor je klaar. Een goed moment om de mooie ervaringen van die dag nog eens te herbeleven.

Je motor en (motor) spullen worden vanuit Nederland door een gerenommeerd bedrijf netjes naar Portugal en terug getransporteerd! Je motor zal drie dagen voor de WOW bij een verzamelpunt opgehaald worden en wordt drie dagen na afloop weer terug op dat zelfde adres afgeleverd.

Hopelijk is dit de eerste van nog vele te komen Santa Cruizin’ WOW’s!

Wij hebben er ongelofelijk veel zin in.

Wat je allemaal boekt;

  • Vervoer van je motor (Ned-Portugal.).
  • Transfer(s) en plaatselijk vervoer
  • Verblijf (7x) met 2 pers. in een tweepersoonskamer.
  • Ontbijt en avondeten.
  • Guiding, 5 dagen. Deze keer GRATIS!
  • Technische ondersteuning.
  • En een verrassing (?)

Voor een bedrag van,

€ 899,-