fbpx

Ride in style!

Enduro Santa Cruz

Accommodaties

Onze kamers

room McNamara hostel B&B surfhouse hotel motel
Garret Mcnamara
room Greg Noll hostel B&B surfhouse hotel motel
Greg Noll
room Duke hostel B&B surfhouse hotel motel
Duke
Kelly Slater
Kelly Slater
shared room dorm hostel surfhouse B&B vacation vakantie surf
Supertubos

Ons huis, jouw verblijf

Ons huis, jouw verblijf! Het is ons streven om je thuis te laten voelen. Ons huis is gebouwd in “traditioneel” Portugese stijl (Alentejo) en je hebt keuze uit twee suites met eigen badkamer en twee tweepersoonskamers met een gedeelde badkamer. Allen zijn ingericht met als inspriratiebron surf legendes uit het verleden en het heden. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om een bed in de shared-room te boeken. Binnen zijn er twee gezamenlijke ruimtes (beneden en boven) met pool-biljart,  Wi-Fi, Tv, boeken en een balkon met zitzakken waarop je heerlijk van de laatste restjes zon kan genieten. Buiten is er een groot terras waar we eten en je lekker tot rust kan komen. Vanaf het terras heb je uitzicht op het zwembad en de fantastische tuin met verschillende (fruit) bomen en planten. Helemaal achterin de tuin vind je onze kippen, die zorgen voor de dagelijkse verse eitjes en het bio afval voor hun rekening nemen.

Bij je verblijf zit sowieso een heerlijk ontbijt. Dit serveren we met onder andere vers brood van onze lokale padaria en fruit rechtstreeks uit onze tuin. Ook hebben we een kleine lunchkaart en bieden wij de mogelijkheid om ‘s avonds met ons mee te eten. Het avondeten kan varieëren van een Sri Lankaanse of Thaise curry, Grieks of een uitgebreide BBQ en alles wat daar tussen in zit. Alles uiteraard ook voor vegetariër of vegan.

Naast ons aanbod “Enduro”, verzorgen we ook surflessen of, voor de meer gevorderde surfers, het bezoeken van de vele mooie surfspotsbij ons in de buurt. 

“Ride in style”, ons motto voor jouw beste Enduro vakantie! Our “style” could become your style?!