fbpx

Ride in style!

Enduro Santa Cruz

Over ons

ONS VERHAAL

Het idee om een surfhouse te openen, is ongeveer vijftien jaar geleden ontstaan toen Jack tot de conslusie kwam dat zijn surf skills, tijdens een paar weken vakantie per jaar, nooit zo zouden worden als hij zou willen. Daarvoor moet je aan zee wonen! Die wens is nu werkelijkheid geworden. 

Jack is van huis uit altijd bezig geweest met watersporten. Van jongs af aan, was hij al op het water te vinden. Het waterskiën werd vervangen voor wakeboarden en samen met vele jaren ervaring als snowboarder, was de stap naar het surfen al snel gemaakt. Daarnaast is hij jaren eigenaar van een skateshop geweest, dus met de liefde voor dit soort sporten zit het wel goed!

Koken en lekker eten is altijd een favoriete bezigheid van Faith geweest. Tijdens haar reizen heeft ze de verschillende kooktechnieken, uit de verschillende landen, eigen gemaakt. De fantastische smaken uit deze landen proef je terug in haar creaties. Zij zorgt er dan ook voor dat je elke avond een fantastisch diner krijgt geserveerd. 

SPECIAAL VOOR JOU !!

Een spontaan, uit de hand gelopen evenement, waar een aantal vrienden hier naartoe zijn gekomen om te surfen maar ook om enduro te rijden. 

Jack was meteen helemaal verkocht aan deze tak van motorsport. Het heeft ervoor gezorgd, dat we ons serieus met enduro zijn gaan bezig houden. Speciaal voor jou hebben we een aantal verschillende pakketten samengesteld, om zo gemakkelijk een keuze te kunnen maken van hetgeen je wil doen tijdens je enduro vakantie. Uiteraard zijn er meer mogelijk, op aanvraag maken wij een “op maat gemaakte vakantie” voor jou en je vriend(en, -innen). 

Cross-motoren, zand, modder, rotsen, plezier, hard-enduro en uithoudingsvermogen! Een aantal steekwoorden voor een fantastische enduro vakantie.

Deze eigenschappen gecombineerd, vormen de basis voor ons surf/enduro bed ‘n breakfast, een verblijf dat op sport, gezelligheid en lekker eten is gebaseerd.

 “Ride in style”