fbpx

Ride in style!

Eigen Motor

 

ENDURO RIJDEN IN PORTUGAL

Als je zelf een enduro-motor bezit en deze naar Portugale wilt brengen om er zeker van te zijn dat jij je beste ride bij je hebt. Dan bieden wij je een vast pakket aan met daarin uiteraard;

1) het transport van de motoren van Nederland of België naar Portugal en terug.

2) Al het overige (persoonlijk) vervoer tijdens de week en luchthaventransfers.

3) Je accommodatie.

4) ontbijt, lunch en dinner en een Bar-b-Q (zonder drank).

Omdat we denken dat de accommodatie beter geschikt is voor kleinere groepen en om het transport van de motoren te vergemakkelijken, raden we aan te boeken met maximaal 8 personen. Bij een kleinere groep gaan de prijzen per deelnemer omhoog! Let wel de gehele accommodatie is alleen voor jullie groep hiebij is jullie privacy dus gewaarborgd!! Mocht je individueel willen boeken, laat het ons even weten dan kijken we of we je kunnen aansluiten bij een andere (kleine) groep.

De prijs voor dit arrangement is voor 7 nachten en 5 dagen aan activiteiten.

Met 8 deelnemers; € 849, – p.p.

Van hieruit zijn er verschillende opties/activiteiten bij te boeken om jullie  week naar eigen behoeften in te vullen. Alle onderstaande bedragen zijn ook weer deelbaar door het aantal deelmemers!  (prijs per persoon is met 8 deelnemers)

  • Gids voor de omgeving Torres Vedras, € 160,- p.d. (€ 20,- p.p.)
  • *Gids/Clinic door Fabio Pereira, € 280,- p.d. (€ 35,- p.p.)
  • **Dag op een privé cross-cirquit, € 475,- (€ 59,- p.p.)
  • Rit naar Montejunto, € 360,-  (€ 45,- p.p.)
  • ***Twee daagse rit Setubal/Sines, € 800,- (€ 100,- p.p.)                             

Bovenstaande bedragen komen bij het bedrag van het vaste pakket waarna je een eindtotaal krijgt. Deze opties zijn bij te boeken tijdens het maken van je boeking. Natuurlijk is het rijden op bijv. WIKILOC of naar eigen inzicht ook mogelijk. 

*Fabio Pereira voormalig elite enduro rijder op Europees niveau. 

**Inclusief; Benzine, dranken en lunch.

***Inclusief zijn; vervoer naar Setubal, veerpont, gid(sen), overnachting, verteer (geen dranken) bezemwagen(s).

Nog even dit; Eigen motor is een vereiste. Maar zijn er mensen in je groep zonder eigen motor kunnen zij hier een motor huren! Prijzen liggen dan wel iets anders dus even contact met ons opnemen.

Wil je afwijken van het bovenstaande, alles is in overleg mogelijk! De accommodatie is volledig en alleen voor jullie groep. Ons enduro seisoen duurt van oktober tot mei. 

Bij boeking hebben we één hoofdboeker nodig, één persoon waar alle communicatie via verloopt.

Reis-en annuleringsverzekeringen en ziektekosten en zijn niet inbegrepen en dienen door de boeker van tevoren afgesloten te worden. Alle activiteiten zijn op eigen risico. Enduro Santa Cruz is niet aansprakelijk
voor eventuele schade aan persoon of privé materiaal van deelnemers, evenals diefstal
van dit materiaal. Natuurlijk zijn onze motoren volledig verzekerd en is er zelfs een extra verzekering voor schade ter plaatse af te sluiten. Volledige informatie is te vinden in onze Algemene voorwaarden.